Friday, November 6, 2009

Happy Birthday Mama!

assalamualaikum~


Birthday Mama
semalam bersamaan dengan 5 November merupakan birthday mak saya!!
sedih betul bila tak ada dengan mama waktu birthday beliau.
kali ini turn saya yang takde kat rumah time birthday mama. adek beradek saya yang lain semuanya ada. s0, semalam pagi-pagi saya call mama dan wish birthday beliau. then borak-borak ngan mama. entah kenapa dalam gelak-gelak saya rasa nak nangis..
semalam dan semalamnya merupakan hari yang agak down bagi saya.
jadi saya agak bersikap moody dan sedikit sensitif. sikit-sikit rasa macam nak nangis.
entah apa kena entah. mungkin efect menstrual cycle k0t.

she is da best mum ever.. ye saya tahu, mesti orang lain pun akan cakap mak masing-masing the best jugak kan. memang harus macam tu lah. takkan nak kagum mak orang lain lebih-lebih pulak. no matter what it is. my mama Puan Hajah Siti Aishah Muhammad adalah seorang ibu yang sangat-sangat saya sayangi. t0 mama: I Love You much0ooo... thanks for always supporting me, loving me, caring me, and being the most nice person to me~ happy birthday ma~ una, kak anis, mama n balqis, kesian mama time neh tak prepare pun untuk bergambar sebab mama sibuk kat dapur, tu tengok abeh basah-basah baju mama n tudung pun tak proper. anak dara beliau yang 3 ni buat apa? hehehe.. sibuk bercamwhore di pagi raya! i'm s0rry~


pesan saya 1: saya nak post entri saya ke pasar pagi hari ahad lepas, tapi dok carik gigibiru saya mana entah.. macam mana nak transfer gambar macam ni. usb kabel phone dah rosak. jadi gigibiru la yang selalu berkhidmat.



sekian sahaja,
jazakumullah khairan kathira~

3 who cares:

saufiahmad said...

mama ko vouge r miahaha

una husna said...

hahaha~
sopi, tang mana yang vogue tuh??
muyskil aku.
miahahahaah

aku lah said...

lame tak tgk blog.hehehe.yayang!love u.
makcuk hepi lahir!!!!!!