Saturday, October 24, 2009

saya ada cloud 9, mahu?

assalamualaikum

hoyey hoyey~
dah settle pun 4 paper untuk uts kali ini.. s0 tinggal 2 je lagi paper.. agak sedikit lega sebab paper yang berat dan susah dah lepas.. alhamdulillah~

sebab tinggal 2 paper lagi maka saya taklah stress sangat weekend neh.. ecewaaahh.. betul apa.. sebelum ni kalau boleh macam nak quit je rasa.. aisshhh~
ha sekarang neh boleh bersantai-santai menghadap blog, mukabuku, ym dan segala macam lagi lah.. oh ta lupa juga nurkasih kat tv3 on9.. hahahah~

apa pasal semacam bahagia terlebih je dak husna neh.. huhu~

ok ok ok bahagia bersebab.. sebenarnye hari ni saya dapat parcel dari akak saya!!!!!
syi0k banget.. hahahaha cloud 9 yang ditunggu-tunggu akhirnya muncul juaaa~ ecewaaahh.. walaupun indah khabar dari rupa sebab dimaklumkan jumlah cloud9 yang dibeli adalah 4 peket.. tapi dapat cuma 3... haha~ tak kesah pun itu.. memang sangat happy lah bukan.. dekat nak seminggu dah st0ck cloud9 saya sudah habis. dan sekarang mood kembali ceria!!

see see. lihat lihat. siapa kata saya high maintenance.. cokelet cloud 9 yang berharga seketul tigapuluhsen itu jugak yang menjadi pilihan saya.. siapa tak suka memang rugilah.. hahaha~
bukannya apa, dah puas mencari seanter0 jogja ni tapi tak jumpa pun cloud9..

nah lihat :



muka hadapan parcel..


muka belakang parcel. tertera nama akak di situ.


setelah mengoyak parcel dengan rakus. muncullah satu plastik seperti di atas


dalam plastik giant tersebut ada beg ini


excited bukak beg, ternampak ini pula



hoyey hoyey~ tadaaaaaa. ni lah khazanah yang ditunggu-tunggu. cloud 9, sehelai baju kurung dan kebaya yang tertinggal kat rumah dan juga 2 benda rahsia(kalau rahsia baik tayah bagi tahu).. haha


memang una sayang akak much0o lah!! t0 my dearest kakandaku terchenta.. i thank you loads okeyh... all da best in your future undertaking.. lagi 2 minggu u'll be oficially working as a doctor.. even i know masa akak untuk family, me, your friends, and even diri akak sendiri terpaksa dikongsi dengan patients and your j0b.. jadi, una sentiasa doakan yang terbaik untuk akak..


dah dah. nanti touching!



hari ni memang niat nak letak gambar banyak-banyak.
jadi tengok lah ni pulak






berikut merupakan makan malam saya semalam. mister burger ni merupakan makanan kegemaran saya. hahaha~ saya kan kuat makan.. s0 semalam tengah2 malam, tetiba saya teringin nak makan mister burger. pergilah keluar seorang diri dengan gagahnya. sampai kat stall mister burger, order ring on cheese burger.. iaitu burger ayam yang ada cheese ngan onion ring. saya pesan lah kat mas(lebih kurang brother), nak mayo banyak.. sekali memang betul2 banyak dia letak.. setiap lapisan dia letak mayo.. sampaikan saya bermonolog dalaman " mas ni perli aku ke apa"
tu yang nampak macam berlimpah ruah je mayo kat burger tuh. harga dah tentu la beribu ribu.. haha~ 10500rupiah bersamaan dengan RM 3.80.. layaaann




ok lah.. saya sekadar nak menyatakan ke'excited'an mendapat cloud 9.
sori kalau entri ni tak mendatangkan faedah.. huhu

sekian sahaja
jazakumullah khairan kasiran~


7 who cares:

raudhatul ain rosni said...

makan punye makan..sampai sakit perut kan..
una ni tc tau!jgn men blasah je.

*special tq sebab smalam..rase entry org truk sgt ke ha?huhuhu..smlm mcm tah thn..then prg tulis la.tapi bertapis lagi rasenye tu=D.

LOVE U SO MUCH UNA!

tak sabar nak tgu kite same2 kerja jadi pharmacist!

Muhammad Nasa'i Asa said...

slm. wah, sodapnye! lme da ko x update eh. bru la bley tau prkembangan ko kt sne

una husna said...

ain: hahaha~ its ok.. just be h0nest je in ur writing.. i like da post!
aah ta sabar untuk sama-sama jadi farmasis dan bershopping pakai gaji farmasis.. haha LOVE U MORE AIN


nasa: haha. sedap2. silalah beli kalau mahu. yep2 lama tak hupdate, sekarang pun macam curi-curi masa.

saufiahmad said...

oii jaga makannn!!!
miahahahha

una husna said...

sopi : baek encek saufiahmad~ hahaha apehal pesanan k0 diiringi gelak tawa?? hahaha~

saufiahmad said...

x tahu r...
kang kalo x letak ketawe nampak cam seyes beno jerk bunyiknyer miahaha...

LiTtLe SoLdieR oF aLmiGhTy said...

kak neysahhhhh,,,
hehe hhye una.. untuk dpt akk yg bley pos cloud 9.. ade lg tak.. nnt sila bwa cloud 9 utk saya kkk