Wednesday, October 21, 2009

update pun kamu Husna!!

assalamualaikum~

wah wah.. memang teramat sangat lah rindu untuk mentaip sebanyak banyak nye dalam blog ku yang terchenta ni..
namun apakan daya.. (ecewah ayat geli)
saya Malas n Busy!!!

ni pun sekadar nak membuat pengumuman yang saya sedang dalam minggu exam..
uts atau ujian tengah semester namanya!!
semester 3 amatlah sulit tapi walau apa pun kena gagahi jua lah bukan.. huhuhu~

ha kejap kejap.. nak jugak bagitau jadual exam.. ye la.. supaya korang-korang boleh agak bila waktu yang sesuai untuk curik masa saya.. ahahaha~ ayat bajet lagi!

20 Okt 09, 1000-1200 - kimia analisis II
21 Okt 09, 1000-1200 - Teknologi Sediaan Farmasi
22 Okt 09, 1000-1200 - Kromatografi
23 Okt 09, 1000-1200 - Farmakologi Dasar
26 Okt 09, 1000-1200 - Biologi Molekuler
30 Okt 09, 1000-1200 - Mikrobiologi Farmasi

okeh okeh da penat mentaip laju-laju..
mintak diri dulu sebab sekarang pun curik waktu study kromato..
doakan saya!!


sekian saja,
jazakumullah khaira


pesan saya 1: aishhhh..... i miss all my besties!!! s0 much!! ain, nado, ekin, ida, aimi, ecah, nisah, syai n many m0re~
pesan saya 2: jangan rasa pasrah atau kecewa dengan entri kali ini.. nanti saya update yang sungguh sungguh ok~ (hahaha.. macam la ada yang nak baca entri daku sungguh-sungguh)

6 who cares:

raudhatul ain rosni said...

una una..akhirnye hupdate jugak!!!!love u darlin!

.fateha aziz. said...

una! saye bace2 sungguh3.
good luck sayang =]

una husna said...

ain: yep2.. mcm kesian tengok blog ni terbiar.. huhu.. lof u t0o!!

teha: una p0n percaya kamu sungguh2.. tanx dear~

riza_illani said...

all the best una~~

una said...

una..yey!
ada gak update
lama menyepi
gud luck2..gambate

una husna said...

illani : trima kasih kamu~

una: yeay jugak!! tu lah memang lama betul rasa sepi nih.. ecewah.. thanks fren!!