Wednesday, September 10, 2008

excuse??

assalamualaikum..


agak lama jugak una ta update blog nih..(lame ke???)
mungkin kesibukan yang amat setelah mula kuliah... huhuuu...

tapi una tamo tules banyak pon arini... ngeeee...

alasannya:

  • banyak sangat yang nak diberitahu sampai tak tahu apa nak tules.. adoyh..
  • malas nak menaip

  • merasakan ada yang lagi penting dari tuleh blog.. (poyo je bunyi..)

  • dan begitulaaaaaaaahh..

kesimpulan dari alasan2 yg ada dan alternatifnya.. una mau letak gamba cz sahabatku ida yg perasan comey telah menyatakan kerinduannya padaku..(betolke ko rnduu or ko nak ukor tahap kekurusan aku di indonesia nih?? muahahahah

huuu.. una... kat fakultasku yg terchenta!!






*dengan ukhti2 sisterhood*




buka puasa dengan seluruh anak2 malaysia UGM di graha sarina vidi

ke'excited'an kami mahasiswa baruu..

*4 org junior dari kiri.. nurul, una, effa n laili.. yg laen seniors*

baeklah.. una rase cukup lah tuu.. sebabnye it tooks soo0o many time too upload da pictures.. geram la pulak.. adusshhh.. huhuuuu...

itu sahaja untuk hari ini.. mungkin post ini ta mendatangkan apa2 keuntungan pon pada kamu semua... tapi ni la perkembangan una setakat ni.. huhuu..

semoga hari esok menjadi lebih baik dari hari ini... namun ingatlah bahawa belum tentu esok menjadi milik kita maka manfaatkan hari ini sebaiknya..

salam sayang.

jazakumullah khaira





























2 who cares:

Ahmad said...

nice blog.. u are so creative.because u have idea to write in your blog. apahal lak aku cakap english ni.huhuhu...
una,sori2,just nk komen,menarik sangt pemandangan dalam gambr gunung tu.subhanallah..
hope to be there soon.

Ahmad Shukri
Engineering Inspector

una husna said...

ngeeee... okey bro.. just tell me whenever u wanna come here.. aisshh.. apsal una gune eng gak neh.. hahahah..

cantekkan?... tu laaa... org soh dtg sini cecepat.. huu~