Sunday, August 2, 2009

liputan dari rumah

assalamualaikum


syukur alhamdulillah~
finally i'm h0me...
yay!

saya telah dengan selamatnya mendarat kat terminal LCC tepat pkul 8.30pm 31Julai2009... wah wah wah... cantek betul pemandangan Malaysia ku tercinta ni dari udara... terang yang amat sangat... sebelum ni flight Jogja ke KL lebih awal dan sampai dalam waktu senja dan belum lah gelap lagi, jadi takda lah berpeluang nak tengok lampu-lampu yang cantek di sepanjang jalan.. tapi sebab waktu flight dah bertukar, s0 dapatlah sampai malam, saya dan kawan siap spot KLCC dan KL Tower lagi tau! ha ha ha ... semacam jakun pula hari itu.. aha! satu lagi dari J0gja lagi saya dah pakai face mask sebagai langkah berjaga-jaga due to H1N1... sesak nafas jugak dibuatnya dalam flight.. huhuhu~

ok-ok.. sekarang dah masuk hari ke 3 berada kat bumi Malaysia ni~
I like... sampai dah tak fikir nak on9 ke update blog ke ym ke atau apa ke... i'm s0rry.. huhuhu~
dalam masa berapa hari ni memang dahsyat betul selera makan saya.. siap dah request kat mama saya macam-macam dah.. ngeee~

oh.. untuk rakan-rakan di negaraku tercinta yang nak contact saya(bajet ada lah?) sila contact guna nombor Celcom saya yang lama.. kalau yang dekat Ind0nesia tu boleh je hantar sms dekat n0 XL sebab saya on jugak nombor tu..

oh ya! saya tak dapat nak online selalu sebab streamyx dekat rumah dah kena bl0ck.. ad0yh.. mungkin one 0f the reas0n i'm not in the mood f0r online.. and sekarang guna br0dband akak saya.. s0 ada time-time tertentu je boleh online, dah la agak semput jugak asyik dc saja .. huhu~ menumpang lah katakan..

oh ya! tadi petang saya mer0nda sekitar taman dengan menaiki motor abang saya! uish2.. boleh tahan jugak skill saya bawak m0tor kali ni.. m0re confident! ni pun gara-gara selalu bawa bike kat J0gja... syukur... banyak jugak dah berubah ya kat Golf Height ni.. huhuhu~ sekarang mahu membuat perancanagan baek punya dengan akak saya.. mahu berJOging~ agak2 berjalan tak perancangan ini?? la la la


dah lah, nanti saya buat lagi liputan terkini lagi sensasi bila saya ada mood untuk meng'update.. huhuhu


sekian sahaja
jazakumullah khairan kasira


pesan saya 1: hey hey rakan-rakanku j0m lah berjumpa!! wiiiii

7 who cares:

saufiahmad said...

slamat berjoging miahaha...da kurus nak kurus laie..x paam x paam miahaha

Qalam (pena) said...

weh una. cpt2lah update blog ko ni. ctela pe y ko wat kt tmpt aku ni d bumi malaysia,he3

Qalam (pena) said...

weh una. slalu2la update blog ko ni, nk tau gak pe xtiviti ko d tnh air aku malaysia ni,he3

una husna said...

saufi: kurus lah sangat! baru berapa hari aku dah melantak tahap maksima dah ni~

nasae: ha ha ha .... update lah ni~

raudhatul ain rosni said...

una..saye kol anda..tapi anda tdk jawab...sad!!!!!!!!uwaaaaaa!!!sedeyh ni...pujuk cpt!

una husna said...

ain.. i'm s0 sorry.. org silent handphone, s0 tak perasan.. bila mau kol semula kredit sudah expired.. huhu.. tam0 ah majok.. tamo ah.. pujuk da ni~

raudhatul ain rosni said...

hehehe
tak majuk da..saye agak awal tdo tau..make..sile la tglkan pesanan2 yg manes di ym.hehehehe.jd tak dis wekend?gl kangen same kamo!!!!