Thursday, August 13, 2009

uish0o

assalamualaikum


uish0o... boleh tahan lama jugak saya tak hupdate blog ku yang terchenta ni.. mesti(ahaha..perlu ke mesti?) ramai yang ingat saya dah lupa diri ke lupa password blogger ke apa ke sebab lama sangat dah tak update..

hell0.. bukan tak sengaja.. tapi kekangan masa dan internet connection yang menghalang saya untuk update.. tak mengapa, nanti saya akan bagi satu set entri-entri yang ada je kat dalam draft saya tu.. huhu~





ok itu saja..
haha~
sungguh banyak yang nak saya coretkan sebenarnya
sebab banyak peristiwa yang berlaku~
nanti-nanti lah


sekian
jazakumullah khaira~

3 who cares:

Hani said...

Saya dah lama tak check blog orang. Blog sendiri pun tak update. We are on the same boat.

cikminn said...

una telah di'tag'..

raudhatul ain rosni said...

una...betul..org pon br update blog..sad tak le jumpe una n ekin..but im hepi coz make it to meet u syg!!!
una..rndu sgt..get my msg?im askin ur opinion actly..