Sunday, March 22, 2009

saya rindu kamu lah

assalamualaikum semua..

yep2..
rindu betul nak mencoret something kat blog ni..
tapi biasa la, kesibukan melanda diri..
dengan kuliah, lab, laporan, futsal, makan tid0 dan sebagainya lah

again.. semacam banyak benda yang nak saya tulis kat sini..
almaklumlah.. kan dah lama saya biarkan blog saya ni tak dihupdate
huhuu~


urmmm~ just make it in points:
  1. s0o busy with futsal training for these 2 weeks
  2. full time kuliah~
  3. juga mengerjakan lab report yang memenatkan
  4. men'study'kan diri terhadap lab yang nak dibuat
  5. juga mer0nda-ronda dengan skuter baru nurul..
  6. memakan makanan yang syi0k2.. nyum2
  7. BUT.. BUT.. but
ade berita sedih , bila dapat tau my younger br0 Tada masok wad hari jumaat aritu sebab denggi.. and it's stage 2.. wich is quite dangerous... sebab da epistaksis(nose bleeding)... urmm~ tatau nak cakap macam mana perasaan saya bila dapat tau.. lagi tambah sedih bila try call mama ta dapat2... seryes sangat stress.. maaaaaaaaa~

walau apapun..saya mengharapkamu kamu kamu dan kamu yang baca blog saya ni untuk doa sama2 saya ya... terima kasih banyak..


owh ye.. saya telah ditagged secara rambang oleh kawan ABIM saya.. t-rex..
t-rex, awak beruntung sebab saya tiba2 saja rajen nak jawab tagged ni laju laju.. urmm~ here we G0

FOUR NAMES THAT FRIENDS CALL YOU:

  • una
  • husna
  • na
  • chomey.. ahahaha! pentipu betol!!

FOUR MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE:

  • 6 august 1989
  • busday family members
  • 1 muhararram,ramadhan, syawal
  • tarikh kawen nanti k0t.. hikhik

FOUR THINGS YOU’VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES:

  • mandi
  • solat asar
  • buat lab report
  • faceb00k

FOUR WAYS TO BE HAPPY:

  • eating
  • d0 anything i love
  • talk2 n talk to my akak
  • talk2 n talk t0 my bestes fren

FOUR PEOPLE YOU MISS FROM YOUR PAST:

  • my sri ABIM mates 96-01
  • my SMKA SHAMS r00mmates... even we spent only 4 months t0gether
  • every0ne in MRSM BATU PAHAT 02-06
  • mera matrix mates laaa....
miss u guys mucch0o...

FOUR GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE:

  • a pink s0ny PSP.. even i'm not gameholic pers0n.. but i stil want it!!
  • a big2 soft toys... hehehe..
  • urmm~ cheese cake.. lalalala..
  • none of da above as long as u being h0nest in our frenship,dat's da best gift!!

FOUR OF YOUR FAVORITE HOBBIES:

  • eating!!
  • reading... ^_^ --- mostly novel
  • blogh0p... become a silent reader... i love reading people's blog okay
  • sleeping!

FOUR PLACES YOU WANT TO GO FOR VACATION:

  • any nice white sandy beaches..
  • paris
  • japan
  • egypt+jordan

FOUR FAVORITE DRINKS:

  • cappucin0
  • av0cad0 juice- alpokat cukup.. hehehe
  • a&w float!!
  • any orange drink..

FOUR THINGS ALWAYS FOUND IN YOUR BAG:

  • kunci bilik
  • handphone
  • beg duet
  • telekung

FOUR FAVORITE COLORS:

  • go RED
  • go BLACK
  • go GREEN
  • go PURPLE

TOP FOUR HANGOUTS:

  • terminal 0ne.. merayau2 wif mama during her lunch hour.. ngee~
  • giant senawang- beli barang umah.. ahahha
  • ambarukm0 plaza- kat jogja la
  • galeria.. kat jogja gak.. love da BEE's

TOP FOUR U LOVE SO MUCH:

  • ALLAH S.W.T and His Prophet
  • mama n ayah
  • my adek beradek yg ramai ituuu
  • anyone wh0 love me

TOP FOUR “THINGS” SPECIAL TO YOU:

  • ISLAM as my religion..
  • my familY
  • surat menyurat and cards dat people gave t0 me... ahaha.. wat a sentimental me
  • ciskek.. seryes!!

TOP FOUR WHO YOU THINK WILL ANSWER THIS SURVEY:

  • saya
  • tak
  • terfikir
  • sapa-sapa
s0o... sesape yang nak jawab sila silalah ye.. urmmm~ keutamaan lebeh diberikan pada bl0gmates kat sebelah ni.. okay!!

TOP FOUR REASONS WHY YOU ANSWERED THIS SURVEY:

  • sebab t-rex kawan lama saya.. dan da lama sangat saya ta jumpa bliau.. last jumpa dekat depan kedai buku sinaran almost 6 years ag0.. ingat ta t-rex??
  • sebab dia meng'tagged' diwaktu saya nak hupdate blog
  • sebab saya sendiri tade idea nak tuleh apa kat dalam entry kali ini
  • sebab saya kan baek.. lalalalala ^_^



okeyhh.. selesai sudah menules entry untuk hari ini dan mungkin untuk 2 minggu akan datang.. hehehehe....

sekian saja untuk hari ini..
manfaatkan moment yang ada sebaiknya!!

jazakumullah khaira

pesan saya 1 : nex week dan nextnext week saya ada exam midsem.. d0akan saya.. syukran jazilan
pesan saya 2 : saya sangat rindu untuk memasak la.. urmm~ mi bandung?? nyum2..


3 who cares:

Azhani said...

Fuyoh! Main futsal. Pastu pandai naik scooter! Saya hanya jadi penumpang saje. Takut nak bawak. Hehe.

And, hope your brother will get well soon. My sis pun pernah masuk ward due to denggi berdarah. At that time her platelet was 13 and she got into ICU. Now she's fine. So, don't worry so much 'cause there's still hope. Do pray a lot. I'll pray for him too.

alem said...

takziah tuk adik..n kitorg sume akn slalu doakn yg trbaik..yg pnting,Allah sntiasa sayang pd hamba yg slalu igt kt Dia..hehe..doakn sy jgk..lg sbulan nk final...syukran2 jazilan..:)

una husna said...

azhani : hehehe... una bole naek skuter without penumpang je.. kal0 bonceng org ta bpe stabil lagik.. hikhik... btw tanx 4 da inf0 lega sikit bila tau camtuu.. thanks az

alem : thanks jugak alem.. all da best final eyh