Tuesday, July 21, 2009

....

assalamualaikum



oh oh oh~
kenapa lah sekarang ni rasa sangat-sangat nak menangis..

lemahnya lah kau ni una!!! bila time kau susah dan takda orang untuk kau bergantung harap,
mulalah kau nak rasa down segala.. mulalah kau nak kata takda siapa disisi.. dan yang paling teruk, mulalah kau lupa yang kau masih ada Dia.. ya una!.. kau masih ada Dia..


Ya Allah.. ampunkan hambaMu ini..

as for now, i just wanna cry~

4 who cares:

the petite princess said...

una.... jgn sedeyh...
nape nieyh?

anisah ishadi said...

kenapa una?

kuat una kuat!!

una husna said...

nisah and teha..
yep2.. i'm trying t0 be str0ng n n0t t0 be sad.. but s0mehow, macam ada benda yang tak tertahan.. huhuhu~
getting better lepas nangis semalam.. tanks guyz~

littlenerdy said...

salam.. ey.. chill2.. ko ade aku... anitin roger je