Wednesday, February 4, 2009

thanx hajar

assalamualaikum

syarat2 dpt award... ade jugak syarat ek??

1. Copy Badge Cute Blogger Award untuk diletakkan di blog anda.
2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya.




huhuu~
cam ta caye je dpt award..1st time neh.. muahahaha~
syukran jazilan ya ukhti... wat susa2 je.. memang ta layak sbnrnye nk dpt award neh.. tapi kalo org da memberi,kita merasa la kn.. huhu~ ayat artis la plak

lets begin.. insan yang baik hati yg bagi award kat saya ni adalah hajar.. bliau merupakan roomate syai. . tapi jadik kawan sy jugak.. sebab nya saya slalu menyemakkan diri kat bilik syai dulu2.. aja ni pandai.. sweet orgnnye.. suka tgok cara bliau... kalo ta kenal dia nih memang takot je nak tegor.. nampak garang..
tapi lepas kenal.. penat jugak melayan mulut dia nih yang agak laser.. hahaha.. mintak ampon ye aja
walauapapun tima kasih bebanyak sbb bagi mende neh kat una

10 fakta ttg diri saya..

  1. anak kepada haji zainal ismail dan hajah siti aishah muhammad
  2. diberi nama husna.. dulu ayh kata nak letak nama fatimatul husna.. tapi ta jadi sbb panjang
  3. mama penah plan nak lahirkan una kat mekah sbb waktu ta0n 89 tuu, mama dapat panggilan pegi haji tapi time wat medical checkup doctor tahan mama cz da 8 bulan pregnant..
  4. sangat banyak cakap.. disebabkan itu, ayah pesan kat cikgu kelas una suruh masukkan una pertandingan bercerita ke ape ke..
  5. suka dengan coklat
  6. tade lesen keta n tatau pon bawak keta.. hahaha..
  7. suka mi kungfu sambil memikirkan camne name mi tu jadik kungfu.. adakah harus berkungfu sebelom membuatnya? ana musykil..
  8. kalo kat umah, sgt suka tgok tv.. tapi, kalo kat jogja tade jiwa langsung nak tgok tv.. smpai bila ley tahan agaknye?
  9. adalah ahli NDWA.. ahahaa~ kak nad je kot yg tau apeka ia... ngee~
  10. kuat berker0t.. ingt lagik, cikgu KH saya penah cakap kat saya "husna, nape muka awak POYO sangat?? cuba terangkan kat saya pasal sitem pam ni??" saya plak dapat explain dengan bagus... ter0s lepas klas cikgu say sory.. cz dy ingt saya ta phm..sebab asek berkerot.. huhuu~

dgn ini, secara rasminya sy ingin memanjangkan award ni kpd:

semua blogmates saya kat list sebelah nii..


okeyh.. sekian sahaja untuk sekarang nii..

jap agi nak jawab tagged dari qish plak.. huhuu~


jazakumullah khaira

1 who cares:

~ hajar ~ said...

salam una..

btol ke aja nmpk garang??
wahahaha..

mulut laser tu xdapek den nak nolong eh..hahaha

mntak ampon jgk kt una kalo una pnah merase laser aja..kui3