Tuesday, February 24, 2009

i feel r0jaks.. d0 you??

assalamualaikum


hari ni, perasaan saya adalah r0jak.. uiks.. kenapa r0jak.. sebab saya sindri susah nak describe macamana.. yang pasti dalam satu hari ini, semua rasa hepy, sedih, geram, marah, suka, duka, riang, ria, ceria, di hari raya.. ad0yh una merepek sudah.. tapi.. memang saya rasa macam mkn r0jak laa.. bercamp0r baur.. huhuuu~

urmm~ dari mlm semalam sampai la tadi siang saya berada kat malioboro (tempat shopping la lebey kurang).. bersama dengan ayah, umi dan 4 orang saudara umi... opss.. ta dilupakan adik saya yang paling kecik..kamal.. hehe.. actually ayah sampai ke jogja hari ahad lepas.. sebelum ke jogja ayah ke surabaya n malang dulu.. pegi jenguk akak.. nasib saya agak baik sebab lab biokimia n kimia organik belom start minggu ni.. kalo ta, dah tentula saya ta berada kat malioboro tuu... huhuhuu~

rasa kejap sangat.. lepas je check out pkul 12 tadi.. ayah n konco2 nye menaiki inn0va untuk ke bandara(airport).. but b4 tu diorg ada singgah kat beberapa tempat.. saya?? urmmm~ saya pon melangkah kaki pulang dengan sendiri.. memandangkan kereta tu dah penuh dengan barang2.. hahaha~ tapii.. macam biasa.. when it g0es to perpisahan.. saya la insan yang paling mudah mengalirkan air mata... padahal, punyalah saya dah tekad dalam2 tam0 nangis depan semuanya.. ad0yh la unaaa~ oho0oo.. saya balik naik transjogja tadii... saketnya badan.. sejam setengah perjalanan.. padahal dari malioboro nak ke tempat saya ta sampai pon setengah jam kalo naik teksi.. hikhik.. ngengada nak seksa badan..

oh ya!! saya hepy la sebab dapat dukung dak kamal tuu... time saya balek bulan 1 aritu, dia ta kenal saya... puas saya nak amek or ciom2 dia.. tapi asek nangeh je.. tapi kali ini, dia nak aje dengan saya.. tade la saya kecik ati macam kat umah aritu.. ahaha~ sangat mengong bila saya fikir balek.. ade ke nak kecik ati dengan budak umor setaon sbb saya tadapat pegang dia.. una is unaa.. huhuhuu... tapii.. tade plak dapat amek gamba bliau sepanjang dia kat sini.. asek lupa je.. hikhik..lagipon dia ta bole nampak kamera ke enpon nanti dia nak campak2.. aisshh...


hurmmm~
lepas balik je bilik, terus rasa ta besh.. rasa sangat2 alone...
disebabkan saya belom makan, saya pon keluar makan lepas bayar duet kost...
entah laa~ saya jarang makan sendirian kalau ke kedai.. selalunya kalau saya sesorang, musti saya tapau je... tapi hari ni, saya tekad nak makan je kat kedai..per0t saya dah lapar sangat.. dah la ade gastrik.. 0bat pon ta bli2 lagik..asek lupa je..sape nak blikan?? sila2.. ta paksa
okeyh.. sambung balek... then, time tgh mkn tuu. seryes rasa mcm ape je.. tetiba air mata mengalir.. muahaha~ malu ta terkata.. seb bek la sambal dia pedas..atleast cover jugak saya yang tengah menangis tadi.. lalalalala..


ada waktu saya rasa orang lain pentingkan diri sendiri
ada waktu saya rasa hanya saya yang ambik peduli
ada waktu saya rasa semua orang buat silap
ada waktu saya rasa semua orang lepas cakap

tapi walau apapun yang saya rasa
saya akan menafikannya
sebab saya sedar rasa itu bawa binasa
dan saya sedar itu ta bersyukur namanya



urmm~ saya rasa sampai kat sini je la eyh..

manfaatkan momen yang ada sebaik2 nya..


jazakumullah khaira


pesan saya 1 : urmm~ umi tu ialah stepmum saya.. nak tauu.. umi belikan saya cincinn.. so0o nice.. i'm lovin it.. lalalala..
pesan saya 2 : eitt.. mengapaka saya nampak tulisan ni warna hijau semuanya?? saya ta set font color lagik pon.. apekaahh~

2 who cares:

aku hanya orang kecik, dari sel yang paling kecik dalam badan lelaki... said...

salam ziarah dari cerita mungkar

pai_ilham al-adwa' said...

salam dik una...lama tak comment di sini..

akak kt m'sia...

tabahkan hatimu...
hayati kulluha lillah...

tc..